Cats & Cases | Cardiorespiratory Disease

Inhoud

Er zijn veel verschillende oorzaken van cardiorespiratoire aandoeningen bij de kat, de diagnosestelling is niet eenvoudig, maar de uiteindelijke behandelmogelijkheden zijn steeds uitgebreider.
 
Afgelopen jaren is er veel onderzoek gedaan en zijn er veel nieuwe ontwikkelingen over de aanpak van cardiorespiratoire problemen bij de kat. Er zijn meer mogelijkheden met echocardiografie, maar ook zijn er veel nieuwe bloedtesten en diverse nieuwe medicatiemogelijkheden.

Echter de kat met cardiorespiratoire problemen blijft een zeer uitdagende patiënt.

Speciaal hiervoor organiseert Proveto op dinsdag 11 december de interactieve cursusdag Cats & Cases | Cardiorespiratory Disease in Conferentiecentrum De Kooi te Bunschoten. Tijdens het programma worden nieuwe ontwikkelingen besproken en worden de uitkomsten van recent wetenschappelijk onderzoek gepresenteerd omgezet in praktische toepasbare kennis. Speciaal daarvoor komen de docenten Martha Cannon van de Oxford Cat Clinic en Kieran Borgeat van de Royal Veterinary College London over om invulling te geven aan deze cursusdag. Hiermee krijgt de deelnemer een uitgelezen mogelijkheid om tijdens deze 1-daagse cursusdag veel kennis op te doen die de volgende dag direct in de praktijk kan worden toegepast.

201804261439060.logo_cc_225px.png
Datum: Dinsdag 11 december 2018
Locatie: De Kooi - Bunschoten Routebeschrijving naar De Kooi - Bunschoten
Sprekers:
  • Kieran Borgeat (UK)
  • Kit Sturgess (UK)
Tijden: 9:50 uur - 17:45 uur
Prijs: € 210,- (excl. 21% btw)
Deelnemers: Max. 50 deelnemers
Accreditatie: PE-Veterinair: 6 nascholinguren (ID: 345396)

CheckStat | leveringsvoorwaarden | privacyverklaring