Dental Day 2018

Inhoud
De 5e editie van Dental Day gaat in op actuele en praktische topics rondom tandheelkundige zorg bij hond en kat. Drie deskundige sprekers gaan door middel van lezingen en casusbesprekingen in op verschillende tandheelkunde onderwerpen en dilemma's.

De dag wordt gestart door Margherita Gracis (IT) met de lezing: Feline Stomatitis: medical and surgical management. Frans Knaake vertelt u de ins & outs over Verstandig antibioticagebruik in de mondholte. Matthew Oxford (UK) gaat door middel van casussen in op Common complications from canine and feline extractions: what went wrong? De ochtend wordt afgesloten met de lezing Salvage procedures in case of complications to maxillofacial trauma and treatment.

Het middagprogramma start met de lezing Dental trauma: wait and see or act? Is being conservative a case of mal-practice? Tijdens de interpretatie van dentale rontgenfoto's maakt u de beslissing of behandelen al dan niet aan de orde is, en klopt uw beslissing? Na de midddagpauze wordt ingegaan op Canine breed standards and oro-dental abnormalities: when breed selection forgets about function. De dag wordt afgesloten met casussen over Orthodontic problems in dogs: how do we fix it?

Het volledige programma kunt u downloaden via onderstaande button

201703132241160.logo dental day 200px.jpg
Datum: Zaterdag 29 september 2018
Locatie: Anatomiegebouw - Utrecht Routebeschrijving naar Anatomiegebouw - Utrecht
Sprekers:
  • Matthew Oxford (UK)
  • Margherita Gracis (IT)
  • Frans Knaake (NL)
Tijden: 9:25 - 17:30 uur
Prijs: € 210,- (excl. 21% btw)
Deelnemers: max. 120 deelnemers
Accreditatie: 6 nascholingspunten (ID: 337252)


Dental Day Assistentendag

Voor assistent en paraveterinair is er een speciaal programma dat parallel wordt georganiseerd aan Dental Day. Kijk hiervoor in het linker menu op Paraveterinair of klik hier.CheckStat | leveringsvoorwaarden | privacyverklaring