Dermatology Day

Inhoud
De 8e editie van Dermatology Day wordt op vrijdag 3 november georganiseerd. Dit jaar is één van de sprekers professor Ralf Müller! Het programma van Dermatology Day 2017 bestaat uit plenaire lezingen, keuzesessies en interactieve casussen. Onderwerpen dit jaar zijn o.a.: wonden, dermatologische testen, kaalheid, atopie bij de hond en 10-minuten patiëntcasussen. Het deskundige sprekerspanel biedt u tijdens deze dag zoveel mogelijk handreikingen voor de alledaagse praktijk.

Zo staat er een aansprekend programma voor iedere dierenarts die interesse heeft voor huidproblemen bij gezelschapsdieren én up-to-date wil zijn over dermatologie.

Klik op onderstaande button voor het uitgebreide programma.

201703131447260.dday17 logo 200px.png
Datum: Vrijdag 3 november 2017
Locatie: Conferentiecentrum De Kooi - Bunschoten Routebeschrijving naar Conferentiecentrum De Kooi - Bunschoten
Sprekers:
  • Georgie Hollis (UK)
  • Ralf Müller (DE)
  • Yvette Schlotter
  • Sophie Vandenabeele (BE)
  • Margreet Vroom
Tijden: 9:30 - 17:00 uur
Prijs: € 195,-
Deelnemers: max. 95 deelnemers
Accreditatie: Nascholingspunten via PE-Veterinair


Dermatologie Assistentendag

Voor assistent en paraveterinair is er een speciaal programma over huidproblemen én huidpatiënten dat parallel wordt georganiseerd aan Dermatology Day 2017. Kijk hiervoor in het linker menu en klik op Paraveterinair of klik hier.

Bereikbaarheid
Conferentiecentrum De Kooi is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Indien u wilt deelnemen aan Dermatology Day 2017 en met het openbaar vervoer reist, dan zorgt Proveto voor kosteloos vervoer vanaf Amersfoort CS. De Kooi is gelegen op ca. 15 minuten rijden vanaf Amersfoort CS. Geeft u dit duidelijk aan met uw inschrijving!CheckStat | leveringsvoorwaarden | privacyverklaring