FAQ & facts over Vaccineren

Inhoud

Helaast is het miminale aantal inschrijvingen voor deze cursusdag niet gehaald. Daarmee is besloten om deze cursusdag te annuleren. Ingeschreven deelnemers ontvangen een persoonlijke e-mail. Neem bij vragen en/of opmerkingen contact op met Proveto.

Vragen van eigenaren over vaccineren zijn aan de orde van de dag en voor iedere gezelschapsdierenarts is vaccineren één van de handelingen die nog steeds veelvuldig wordt uitgevoerd.

Na drie succesvolle bijeenkomsten wordt FAQ & facts over Vaccineren in 2018 opnieuw georganiseerd. Met veel nieuwe ontwikkelingen op vaccinatiegebied zijn er continue veranderende inzichten en vragen van dierenartsen! FAQ & Facts over Vaccineren bestaat uit een aansprekend programma dat in samenwerking met het Departement Infectieziekten & Immunologie in Utrecht is samengesteld.

Tijdens lezingen, interactieve casussen en de bespreking van veelvoorkomende vragen uit de dagelijkse praktijk komen verschillende vaccinaties bij gezelschapsdieren aan bod.

Deze vragen kunnen deelnemers voorafgaand aan de cursus inbrengen. De dag start met een kennisquiz over vaccineren in de gezelschapsdierenpraktijk. Inhoudelijk worden diverse infectieuze aandoeningen besproken en komt het inzetten van vaccineren ter preventie aan bod. Daarbij komen in ieder geval gastro-intestinale en respiratoire aandoeningen aan de orde. De betrokken docenten zijn Herman Egberink, Mirjam Duijvestijn en professor Alan Radford van University of Liverpool.

201805280102210.faq_hond_vacc_120px.png
Datum: Donderdag 11 oktober 2018
Locatie: De Kooi - Bunschoten Routebeschrijving naar De Kooi - Bunschoten
Sprekers:
  • Prof. Alan Radford (UK)
  • Drs. Mirjam Duijvestijn
  • Dr. Herman Egberink
Tijden: 9:50 uur - 17:45 uur
Prijs: € 185,- (excl. 21% btw)
Deelnemers: Maximaal 70 deelnemers
Accreditatie: ID nummer: 233443 - 6,5 punten

CheckStat | leveringsvoorwaarden | privacyverklaring