the Friendly Vet Practice

Inhoud

Tijd voor het bruisende programma Friendly Vet Practice!

Op zaterdag 17 maart staat een bijzonder programma op de agenda voor alle medewerkers van de gezelschapsdierenpraktijk. Een programma dat vernieuwing en enthousiasme brengt voor de dierenartsenpraktijk anno 2018. In de inspirerende omgeving van Koninklijke Burgers' Zoo te Arnhem organiseert Proveto, in samenwerking met digiRedo, de 1e editie van Friendly Vet Practice met als overkoepelend thema de (klant)vriendelijke dierenartsenpraktijk.

Praktijkmanagement en klantvriendelijkheid zijn een belangrijk onderdeel van dit nieuwe programma. Tijdens het plenaire ochtendprogramma wordt er ingegaan op de volgende vragen: Hoe krijg ik meer klanten in de praktijk en hoe zorg ik ervoor dat ze vaker terugkomen? Wat is de toegevoegde waarde van Social Media? Waarom is een katvriendelijke praktijk belangrijk en hoe pak ik dat aan?

Het middagprogramma bestaat uit 3 stromen, Customer, Cat & Clinic Friendly, waarin dieper wordt ingegaan op de onderwerpen van de ochtendsessie. Deelnemers kunnen naar eigen interesse een keuze maken uit één of meerdere stromen. Bij Customer Friendly staat de klant centraal: Besteden tevreden klanten meer in de praktijk? Wat zijn tips voor deskundig balieadvies en klantvriendelijk telefoongebruik? Bij Clinic Friendly gaat het vooral over het team: Hoe focus ik op persoonlijkheid bij het aannemen van nieuw personeel? Wat is de kracht van een gemotiveerd team? Dit laatste kun je zelf ervaren tijdens de Haka workshop, het inmiddels wereldberoemde fenomeen uit Nieuw Zeeland!

Ook is er een reeks lezingen over de katvriendelijke praktijk, verzorgd door Sarah Caney (UK). Zij gaat ‘s middags in op "handling en sample collection", omgaan met de oudere kat in de praktijk en casussen over de katvriendelijke praktijk. Friendly Vet Practice eindigt met “My most valuable tip in making your practice Customer, Cat and Clinic Friendly”, een interactieve sessie tussen de zaal en alle sprekers van de dag.

Sprekers zijn Alison Lambert (UK), kattenspecialiste Sarah Caney (UK) en managementsprekers Sofean Loulidi en Gerco Bosch. Voorzitter tijdens de dag is René van den Bos.

Kortom, een vernieuwend en eigentijds evenement waar je bij wilt zijn!

Schrijf hier in!

201801111616110.logo_fvp_250px.png
Datum: Zaterdag 17 maart 2018
Locatie: Burgers' Zoo | Arnhem Routebeschrijving naar Burgers' Zoo | Arnhem
Sprekers:
  • Alison Lambert (UK)
  • Sarah Caney (UK)
  • René van den Bos
  • Sofean Loulidi
  • Gerco Bosch
Tijden: 9:25 - 17:10 uur
Prijs: vanaf € 145,- (excl. 21% btw)
Deelnemers: 250 deelnameplaatsen
Accreditatie: 6,5 nascholingspunten (PE-Veterinair: 320295)

CheckStat | leveringsvoorwaarden | privacyverklaring